Lataa tästä!

apple-store
google-play
Tarvitset vain sovelluksen pysäköidäksesi heti.
Sovellus pyytää puhelinnumerosi, rekisteritunnuksesi ja luottokortin tiedot.

Varaa etukäteen

Enää ei tarvitse etsiä kuumeisesti vapaata parkkipaikkaa ennen elokuviin menoa, vaan voit valita sopivan parkkipaikan jo kotona ja varata sen etukäteen ilmaiseksi (max 2h).

Valitse parkkipaikka

Sovellus hakee sijaintiasi tai ilmoittamaasi osoitetta lähinnä olevat vapaat parkkipaikat.

Avaa puomi ja pysäköi

Aidattujen pysäköintialueiden portin tai puomin voi avata helposti Barkingilla. Jos porttia tai puomia ei ole, pysäköi auto ja paina “Aloita pysäköinti”.

Lopeta stressaaminen

Parkkipaikan etsiminen voi olla stressaavaa, kun sopivan paikan löytymisestä ei ole tietoakaan. Miksipä et varmistaisi jo etukäteen Barkingilla, että pysäköinti sujuu joustavasti.

Säästä rahaa

Barkingilla pysäköiminen on edullista. Maksat vain todellisesta pysäköintiajasta.

Pysäköi uusille paikoille

Barkingin avulla voit pysäköidä aivan uusille paikoille, joille aiemmin ei ollut lupa mennä. Nyt siihen on palvelumme kautta paikan haltijan lupa. Turvalliset sisäpihat ja yksityiset pysäköintialueet ovat käytössäsi.

Pysäköinnin maksaminen

Luottokortilla

Maksaminen on helppoa luottokortilla. Rekisteröityessäsi voit liittää tiliisi luottokorttisi numeron. Pysäköintimaksu veloitetaan kortilta jokaisen pysäköintikerran päätyttyä.

Kuukausipysäköinti

Voit ostaa kuukausikortin mobiilisovelluksesta. Kuukausihinta on edullisempi kuin lyhytaikainen pysäköinti, mikäli käytät paljon samaa kohdetta.

Todellisesta ajasta

Pysäköintiaikasi pituutta ei tarvitse tietää etukäteen, eikä aikaa tarvitse säätää lisää kesken pysäköinnin. Pysäköinti alkaa, kun saavut kohteeseen ja loppuu silloin, kun olet itse valmis sen päättämään palatessasi autolle.

Näin mobiilisovellus toimii: